Molekuli koje jedemo

Molekuli koje jedemo

Institut Servantes je u saradnji sa Noći istraživača i Centrom za promociju nauke 19. maja organizovao događaj pod nazivom ”Molekuli koje jedemo”[:]

IMG_20180519_173921

U Institutu Servantes 19. maja održano je predavanje i interaktivna hemijsko-kulinarska radionica, u saradnji sa Španskim društvom za biohemiju i molekularnu biologiju Sociedad Española de Bioquímica yBiología Molecular (SEBBM)), Centrom za promociju nauke i sa Noći istraživača.

Održana je i radionica praktičnog, laboratorijskog tipa, u okviru koje su učesnici radili jednostavne eksperimente sa osnovnim namirnicama iz potrošačke korpe: jajima, mlekom, povrćem i voćem.

Ostale aktivnosti

Politika upravljanja kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste kako bi korisničko iskustvo na veb-sajtovima bilo efikasnije. Zakonom je predviđeno da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Saznajte više o tome kako obrađujemo lične podatke iz naše Politike privatnosti.